Agenda

Jornada Estrategia

VII Jornada ACCIÓ - IESE de canvi estratègic en clústers

Día: Jueves, 12 Diciembre 2019
Hora: 09:15h - 12:45h
IESE Business School
Av. de Pearson, 21
Barcelona
orig_5c6fcedf1c4113.00605404.jpeg

Us invitem a assistir a la la 7a edició de la reeixida sessió anual d'ACCIÓ i IESE, en la qual es presentaran tres casos seleccionats d'empreses que han sabut transformar-se per seguir sent competitives en un entorn tan canviant com l'actual: COSTA BRAVA MEDITERRANIAN FOODS, reorientant-se cap al consumidor; PROMSA: l’economia circular; i GUILERA: anticipant-se a les necessitats del client.

L'objectiu principal de la sessió es basa en adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, de les oportunitats a què s'enfronten les empreses i facilitar-vos eines per desenvolupar habilitats per a la seva solució d'una forma sistemàtica.

 

Programa

09:15 h Acreditacions

09:30 h Benvinguda. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

09:45 h Reptes competitius de les empreses al 2020. José Luís Nueno, professor d’IESE Business School

10:30 h Clústers a Catalunya: casos empresarials de canvi estratègic

  • Costa Brava Mediterranean Foods/ Grup Cañigueral. Elisabeth Cañigueral, presidenta, Fernando Calpe, business development manager, i membres del Clúster Carni Porcí, INNOVACC.
  • Guilera. Carles Guilera, director general Promsa, Carlos Raich, director general, i Membres del Clúster de Materials Avançats.
  • Promsa. Carlos Raich, director general, i Membres del Clúster de Materials Avançats.

12:00 h Debat. José Luis Nueno, professor d’IESE Business School, Elisabeth Cañigueral, presidenta Costa de Brava Mediterranean Foods, Fernando Calpe, business development manager Costa Brava Mediterranean Foods, Carles Guilera, director general de Guilera, Carlos Raich, director general de PROMSA, i Roger Ylla, cap de canvi estratègic d’ACCIÓ.

12:45 h Cloenda